Novo mesto v žici

Novo mesto v žici - spominska rekreativna turistična pot objetega mesta

 

Pravno obvestilo

Avtorske pravice

Združenje za vrednote NOB Novo mesto si pridržuje pravico, da lahko brez predhodnega opozorila spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog. Združenje za vrednote NOB Novo mesto tudi ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takšnih sprememb.

Ker obstajajo na spletni strani ZB NOB Novo mesto določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z združenjem, Združenje za vrednote NOB Novo mesto ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino in zaščito zasebnosti na teh spletnih straneh.

Združenje za vrednote NOB Novo mesto ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Združenje za vrednote NOB Novo mesto in druga pravna ali fizična oseba, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, tudi ne odgovarjajo za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Piškotki (cookies)

Spletna stran Združenja borcev za vrednote NOB Novo mesto odloži v obiskovalčev računalnik posamezne informacije, ki jih imenujemo "piškotki".

Namen te tehnologije in informacij, ki jih na omenjeni način prodobimo, je izkjučno za izboljšanje uporabniške izkušnje in vsebine naše spletne strani.

S to tehologijo ne zbiramo osebnih podatkov o posameznem obiskovalcu strani.
 

© 2010 Združenje borcev za vrednote NOB Novo mesto. Vse pravice pridržane.